JAN DA LO Aurrez prestatukako jakiak
- Aurrez prestatutako janariak: Tximinoiak, makailaua, albondigak, lasagnak …
- Oilasko erreak
- Katxopoak
- Hestebeteak
- Kroketak
- Patata tortila
- Haragia, tenperatura baxuanÂ
- Ardoak eta txakolinak
- Kontserbak
- Ogia
- Gozogintza: tartak eta pastelak
Etxeetara banatzen dugu. Baita udan hondartzara ere, 12:30etik 14:30era: oilasko errea, patatak, entsalada eta edariak.
Ordutegia :
Neguan: Bariku, zapatu eta domekan: 10:00 15:00
Udan eta jai egunak: Astelehetik domekara: 10:00 15:00
Udan hondartzara eramaten ditugu oilasko erreak, patatak, entsaladak eta edariak. (12:30etik 14:30era)